
Innehåller reklam
En ostbricka är en fantastiskt gästvänlig och välkomnande del av middagen samtidigt som de känner sig omhändertagna och välkomnade. Att kunna välja och plocka ihop det man vill ha och det är också ett sätt att samlas runt en gemensam njutning.
Jag brukar oftast ha olika typer som hårdost och mjukost som t.ex. -Kaltbach Creamy och Gold.
Komplettera ostar med tillbehör som honung, marmelad, färska eller torkade frukter, nötter, oliver eller inlagda grönsaker. Dessa tillbehör ger balans och kontrasterande smaker till ostarna.
Tänk på att inkludera olika texturer. Utöver ostarna kan du ha knapriga kex, nybakat bröd, eller krispiga kex för att ge variation i smak och konsistens.
Skär osten i varierande storlekar och placera dem runt om på brickan. Lägg till tillbehör och dekorationer för att göra det mer lockande.
Anpassa din ostbricka efter ett på säsong eller högtider.