Hemmagjorda snabba croissanter

MAJ 26, 2021

Tikka masala med Paneer-ost istället för kyckling och det gjorde succé här hemma. Snabbt, gott och enkelt.

6 St

1 h

ingredienser:

  • 1 förp paneer (225 g)
  • 1 gul lök
  •  1 röd paprika
  •  3 vitlöksklyftor
  •  2 tsk garam masala
  •  1 burk krossade tomater ( 400 g)
  •  2 msk tomatpuré
  •  2 dl matlagningsgrädde
  • Salt och peppar
  • Krm cayennepeppar
  • 1-2 msk hackad persilja
  • 70 g 
  • babyspenat 
  • Olja till stekning 


Gör såhär:

  1. Skala och hacka löken, paprika och vitlök. Fräs på medelvärme i olja utan att den får färg. Tillsätt tomatpuré och låt det fräsa några minuter. 
  2. Krydda garam masala, cayennepeppar, salt och peppar.
  3. Tillsätt krossade tomater, blanda ner grädden och låt småputtra några minuter.
  4. Skär paneer-osten i små tärningar och lägg ner i såsen. Låt sedan småputtra på låg värme. Tillsätt spenat och låt stå i ca 1 minut tills spenaten mjuknat.
  5. Toppa med persilja och servera med ris och naanbröd.


ANNONS:

INGREDIENSER

GÖR SÅ HÄR

Recept som kommer få dig lyckas i köket.