
En snabblagad lövbiffswok
En snabblagad lövbiffswok och smakrik med lite hetta. Zofias kök
Jag får oftast frågan hur man kokar basmatiris på bästa sätt? och det är verkligen inte alls svårt man måste bara följa några steg. Såhär gör du för att få en perfekt fluffigt basmatiris. Det första tipset är att blötlägga riset minst 30-60 minuter innan den tillagas och även sköljs för att få bort stärkelsen. Skulle du inte ha tid att blottlägga riset- då ska du skölja riset noga i kallt vatten tills du få en helt klar vatten.
En snabblagad lövbiffswok och smakrik med lite hetta. Zofias kök
Sushi bowl 1 feb, 2023 En snabbt variation av sushi- tallrik som du gör på tonfisk. Perfekt när du har lite ris över från gårdagens
Koreansk kyckling APRIL 10, 2021 Ni kanske har märkt att jag älskar den asiatiska köket, och denna gången har jag testat att laga en koreansk
Asiatisk lövbiffssallad med glasnudlar JULI 24, 2021 Kombinationer av smaker starkt, sött och syrlig dressingen gör denna sallad magisk god. Använd gärna med de grönsaker
Pad Thai med risnudlar 20:13 | JULI 16, 2022 Pad Thai med kyckling och risnudlar. En snabb, enkel och god middag. Ibland är en snabblagad
Vegetariska Vårrullar 20:13 | JULI 16, 2022 Ca 25 st 30 Min INGREDIENSER 1 förpackning vårrulledeg ( finns i asiatiska livsmedelsbutiker, ligger i frysen oftast)
# Zofias Kök, Ugnsbakad lax med soltorkade tomater, pesto, basilika parmesanost. fisk, lax, fiske, god lax, bästa receptet på lax .