ANONNS:

Jordgubbar-hallonsmoothie med ingefäran

APRIL 25, 2020

Så gott med islatte. Istället för att ha is i din latte så kan du ha kaffeis bitar i, det blir  mycket godare. Det går bra med is också men det blir lite vattning efter en stund. Sen jag har testa den här varianten av islatte tycker jag att det finns ingen godare. Ett perfekt  kaffestunden med svalkande iskaffe med mjölk.

ANONNS:

2 Glas

15 min

INGREDIENSER

Här kommer en super god smoothie som mina barn älskar ( men de vet inte att jag har ingefära i).

Till två stora glas
Ingredienser:

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 banan
  • 2 dl frysta hallon
  • 2 dl frysta eller färska jordgubbar
  • 1- 2 tsk färsk ingefära, river
  • 1 msk honung
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kallt vatten
  • saft från 1/2 citron
  • 1 dl apelsinjuice

GÖR SÅ HÄR:

1. Mixa alla ingredienser i en mixer ( tänk att hälla vätska först sen dem frysta bär).

2. Häll i glas och njut!

ANONNS:

Recept som kommer få dig lyckas i köket.