
Den här cheesecaken har allt och lite till! Mangofyllning med
vit choklad ganache & passionsfrukt avslutas med bränd maräng. Somrig, fräsch och gudomlig god!
Tips: Du kan förbrända dagen innan och hälla på chokladganache ca 1 timme ( dekorera även marängen ) innan serveringen.
Kom ihåg att tina cheesecake i kylen innan serveringen.
Chokladganache:
Italiensk Maräng:
Garnering: Tips! Det går jättebra att garnera med färdigt köpta marängtoppar och garnera på cheesecake.
Maräng: Fyll en kastrull med vattenbad på spisen. (Kastrullen som rymmer den bunke du ska vispa marängen i. upp vattnet.) Låt vattnet koka upp.
Mät upp äggvitor och socker i en bunke. Ställ bunken på kastrullen och vispa för hand tills alla sockerkristaller är smält. Ta bort bunken från värmen och vispa marängen med en elvisp tills den kallnat och är fast.
Fyll en spritspåse med en rund tyll och spritsa i önskade mönster över cheesecake. Bränna den hastigt ljust brun med en gasbrännare
ANNONS: