Kesobröd med paprika & soltorkade tomater.

Kesobröd med paprika & soltorkade tomater är verkligen super gott, perfekt att äta till frukost eller ta med i väska är när man  på språng.  

Jag har valt  att smaksätta min kesobröd med dessa grönsaker jag gillar men test dig fram till dem som du gillar.

Ca 12 små frallor

Ingredienser:

  • 500 g keso
  • 7,5 dl havregryn
  • 5 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 paprika finhackad
  • Ca 7-8 soltorkade tomater, strimlad
Garnering
  • 1 msk chiafrön
 
 
 

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.

  2. Lägg alla ingredienser i en bunke (förutom paprika och soltorkade tomater ) och mixa med en stavmixer.
  3. Finhacka paprika, strimla soltorkade tomater och blanda sedan i degen.
  4. Använd två st skedar för att forma till va 12 smås frallor eller blötta dina händ med lite med vatten och forma till frallor.
  5. Lägg bullarna på två st plåtar kläd med bakplåtspapper. Toppa med chiafrön.
  6. Grädda i mitten av ugnen i 25 minuter eller tills frallorna fått fin färg och släpper lätt från bakpapperet då är dem klara. Låt svalna på plåten.

    Förvaras i kylen.

Senaste recept

Strawberry Daiquiri

info@zofiaskok.se Instagram Facebook Youtube Strawberry Daiquiri Strawberry Daiquiri 2 drinkar Ingredienser   10 cl ljus rom eller vodka Limejuice från 3 lime 0,5 dl koncentrerad

Läs mer »

Nektarinpaj

info@zofiaskok.se Instagram Facebook Youtube Paj med karamelliserade nektariner Paj med karamelliserade nektariner. Äntligen är säsong för nektariner och man få passa på att äta så mycket

Läs mer »

Cake Pops

info@zofiaskok.se Instagram Facebook Youtube Cake Pops 2 paket Oreo cookies 200 g vit choklad 1 tsk matolja 100 g Philadelphiaost     Gör så här: 1. Mixa

Läs mer »

Laxsoppa med asiatiska smaker

info@zofiaskok.se Instagram Facebook Youtube Laxsoppa med asiatiska smaker  Kokosmjölk och röd curry är en fantastiskt kombination. Currypasta kan minskas eller ha i mera, det beror

Läs mer »

Copyright 2019 © Zofias Kök