Kesobröd med paprika och soltorkade tomater

JULI 12, 2020

Kesobröd med paprika & soltorkade tomater är verkligen super gott, perfekt att äta till frukost eller till mellanmål.

Ca 12 små frallor

70-90 Min

INGREDIENSER

  • 500 g keso
  • 7,5 dl havregryn
  • 5 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 paprika finhackad
  • Ca 7-8 soltorkade tomater, strimlad

    Garnering

    • 1 msk chiafrön

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg alla ingredienser i en bunke (förutom paprika och soltorkade tomater) och mixa med en stavmixer.
  3. Finhacka paprika, strimla soltorkade tomater och blanda sedan i degen.
  4. Använd två st skedar för att forma till va 12 smås frallor eller blöta dina händ med lite med vatten och forma till frallor.
  5. Lägg bullarna på två st plåtar klädd med bakplåtspapper. Toppa med chiafrön.
  6. Grädda i mitten av ugnen i 25 minuter eller tills frallorna fått fin färg och släpper lätt från bakpappret då är dem klara. Låt svalna på plåten. Förvaras i kylen.

ANONNS:

Recept som kommer få dig lyckas i köket.